Premiär för Peugeot

Premiär för Peugeot hos Svema Bil!

Svema Bil är från juli 2018 auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Peugeot i Värmland.

Efter att den tidigare Peugeot-handlaren i Karlstad gått i konkurs är det nu klart att Svema Bil blir ny återförsäljare och serviceverkstad för Peugeot från och med juli 2018. Svema Bil, som är ett familjeägt bilhandelsföretag grundat redan på 1960-talet, förstärker därmed sin position ytterligare inom bilhandeln i Värmland och kan nu förutom ett mycket brett personbilsprogram från Hyundai, Mitsubishi, Peugeot och Subaru även erbjuda transportbilslösningar för de flesta företags behov.

- Vi hoppas att Peugeot-kunden kommer uppskatta våra moderna, rymliga lokaler där bilförsäljning och verkstad finns under samma tak,säger Thomas Axelius, försäljningschef på Svema Bil. Det är mycket glädjande att vi fått möjligheten att sälja Peugeot, framförallt kommer transportbilssidan skapa nya möjligheter för oss.

- För att klara den större vagnparken som Peugeot innebär har vi anställt fyra personer till verkstaden, alla de jobbade tidigare på Flash Auto vilket innebär att vi redan från start har kompetensen som behövs för att kunna jobba med Peugeot, fortsätter Thomas.

Formellt börjar Svema Bil med Peugeot den 2:e juli 2018 men redan nu tar man emot beställningar på nya bilar. Stor premiär blir det efter sommaren då även helt nya Peugeot 508 har premiär.

Peugeot har ett mycket attraktivt modellprogram med storsäljaren Peugeot 3008 SUV i spetsen. Märket har de senaste åren varit mycket framgångsrikt inom privatleasing där man har en betydande marknadsandel. Även på transportbilssidan skördar Peugeot stora framgångar med en marknadsandel på över 10% i Sverige.

Svema Bil bedriver verksamheten i nya, moderna lokaler på Våxnäs i Karlstad. Företaget omsätter cirka 130 Mkr och har 24 medarbetare.

Peugeot

Kontakta oss

Öppettider bilförsäljning

  • Måndag-Fredag: 09.00 - 18.00
  • Lördag: 11.00 - 14.00
  • Lördagar sommarstängt i sommar

Öppettider verkstad & reservdelar

  • Måndag-Fredag: 07.00 - 17.00
  • Lördag: 11.00 - 14.00
  • Lördagar sommarstängt i sommar