Placeholder image

Hyundai iONIQ - pris från 249.900 kr

Ioniq Hybrid, laddhybrid och elbil

Hyundai IONIQ är unik - en bil med tre olika nivåer av eldrift för att passa just dina behov - alla med klassledande egenskaper!

Men bara för att miljötänket är den här bilens huvudsak betyder inte det att allt anant fått lida, tvärtom. IONIQ har en hög kvalitetskänsla och massor av utrustning för att göra billivet enklare och roligare, bl.a. finns navigation, Apple CarPlay och sladdlös laddning för mobiltelefon.

Säkerhetsutrustningen är komplett med bl.a. autobroms med detektering av fotgängar, filhållningsassistans och dödavinkel-varning. Hyundai IONIQ har högsta betyg i EuroNCAP.

Välj den modell som passar dina behov

IONIQ Hybrid har en bensinmotor och en elmotor som hjälper till ibland, vilket ger en räckvidd som en vanlig bil men med lägre förbrukning tack vare elmotorn. IONIQ Hybrid har en räckvidd på 132 mil.

IONIQ Laddhybrid har en bensinmotor och en elmotor som kan köras upp till fem mil på en laddning. Energin kommer från ett kraftfullt litium-jon-polymer-batteri som dels tar vara på energin under körningen och som kan laddas via en sladd.

IONIQ Elbil drivs av en elektrisk motor på 88 kW och ett supereffektivt 28 kWh LitiumJonPolymer-batteri, som ger dig klassledande räckvidd på hela 280 km på en enda laddning.

Sparar både miljö och plånbok

En bil med så låg bränsleförbrukning som IONIQ ger inte bara vinster för miljön, även ekonomin blir vinnare. Och fastän inköpskostnaden är högre än för konventionella bilar blir totalkostnaden bättre med lägre kostnader för drivmedel, fordonsskatt och underhåll.

Hyundai IONIQ har fem års nybilsgaranti och fem års vägassistans. IONIQ elbil har dessutom åtta års batterigaranti.

Vill du veta mer om denna bil?

Ditt meddelande är skickat till oss, tack!